Royal Enfield Finland

Royal-Enfield- moottoripyöristä kiinnostuneiden keskustelufoorumi
 
PääsivuGalleriaFAQRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 lataus ongelma

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Siirry alas 
KirjoittajaViesti
m-j



Viestien lukumäärä : 17
Join date : 05.04.2010

ViestiAihe: lataus ongelma   Ti Kesä 08, 2010 8:06 pm

no niin, vielä yksi ongelma on muuten tässä niin auvoisessa suhteessa. eli ampeeri mittari pysyy keskellä kun moottori on päällä, ei mene oikealle ollenkaan. ja jos valot laittaa päälle niin valahtaa vasemmalle.

onko tuttua? mistä tuota pitäs lähtee mittailemaan, millasia lukemia pitäs näyttää ja mikä yleensä on rikki?



kiitokset taas!
Takaisin alkuun Siirry alas
Jojje

avatar

Viestien lukumäärä : 273
Join date : 14.01.2010
Paikkakunta : Turku

ViestiAihe: Vs: lataus ongelma   Ti Kesä 08, 2010 8:28 pm

No jos annat akun hiukan purkautua valot päällä ja sitten otat valot pois ja annat vähän koneelle kierroksia niin meneekö plussalle?
Kyllä se lataus enempi negatiivista on jos valot on tyhjäkäynnillä päällä. Ei nämä mittarit yleensä mitään hirveitä lukemia näytä. Pikemmin niin, että jos näyttää paljon, niin jotain voi olla pielessä.
Jos mittari pysyy keskellä, se tarkoittaa vain sitä, että akku on hyvässä latingissa eikä tarvitse ampereita lisää kiitos.
Jos virtaa muuten riittää valoille yms. ei kannata huolestua.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.flickr.com/photos/jojjek/
 
lataus ongelma
Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Royal Enfield Finland :: Keskustelut :: Tekniikka-
Siirry: